ГО Центр “Розвиток КСВ” оголошує тендер на закупівлю спортивного обладнання та інвентаря для закладів-переможців програми “Healthy Challenge 2020”. Термін подачі до 22.12

ГО «Центр “Розвиток КСВ» оголошує тендер на закупівлю спортивного обладнання та інвентаря для закладів-переможців програми “Healthy Challenge 2020”. Термін подачі до 22 грудня (18:00).

Healthy Challenge – це всеукраїнська програма з популяризації здорового способу життя серед молоді, що реалізується з 2019 року та вже залучила до активностей понад 20 закладів освіти та 10000 молодих людей в різних регіонах України. Організатори: Центр «Розвиток КСВ» та Фонд ООН у галузі народонаселення.

Програма Healthy Challenge пройшла у листопаді-грудні 2020 року та охопила 42 заклади фахової передвищої та професійно-технічної освіти у Закарпатській, Львівській, Волинській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Хмельницькій, Чернігівській та Черкаській областях України.

УМОВИ УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ:

Перелік обладнання у таблиці

Учасником тендеру може бути ФОП зареєстрований в Україні, не платник ПДВ.

Виконавець, який має намір взяти участь у тендері, повинен надіслати заявку на електронну скриньку, вказану нижче. У темі листа необхідно зазначити «Тендер на закупівлю на закупівлю спортивного обладнання та інвентаря», а також додати наступні документи:

1) Копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, свідоцтво/довідка платника податків);

2) Комерційну пропозицію з інформацією щодо вартості відповідних товарів та часу виконання замовлення – завірену підписом та печаткою (якщо є);

3) Контактні дані.

Документи надсилати на e-mail: td@csr-ukraine.org

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – до 22 грудня 2020 року (18:00).

Результати розгляду тендерних пропозицій стануть відомі не пізніше 24 грудня 2020 року.

Контактна інформація: td@csr-ukraine.org,  044 292 02 48, 093 440 5028

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top