Конференція «Бізнес, що змінює країну» та церемонія нагородження переможців XII Конкурсу кейсів з КСВ

22 грудня відбудеться конференція «Бізнес, що змінює країну» та церемонія нагородження переможців XII Конкурсу кейсів з КСВ!

Дванадцятий рік поспіль ми збираємо практики компаній з корпоративної соціальної відповідальності за підтримки компанії EY. Темою цьогорічного Конкурсу є «Внесок бізнесу в Цілі сталого розвитку».

Захід відбудеться офлайн (для компаній-учасниць Конкурсу), а також в онлайн форматі на платформі ZOOM. Відкриття конференції «Бізнес, що змінює країну» розпочнеться о 10:00. Презентація кейсів та підсумки від журі будуть до 16:00.

Подія відбудеться офлайн, запрошуємо учасників приєднатися, а також бажаючих, у випадку вільних місць. Відвідування заходу можливо тільки за наявності сертифікатів вакцинації.
Реєстрація на онлайн-подію – https://forms.gle/i6nUAzthWJHoNaTPA 

Під час заходу будуть презентовані КСВ-кейси компаній, які реалізовувались у 2021 році. Традиційно, всі практики спрямовані на реалізацію Цілей сталого розвитку. Також в цьому році будуть оцінені звіти компаній зі сталого розвитку та кейси в новій номінації «Мотивація до вакцинації». Спільно з Українським культурним фондом другий рік поспіль оцінюються кейси в номінації «Бізнес, що підтримує культуру».

В цьому році було подано 83 кейси українських та міжнародних компаній, які були оцінені міжнародними КСВ-експертами, експертами УКФ та учасниками конкурсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top