Центр “Розвиток КСВ” обрав переможців лідерської програми для молоді “SDG-Амбасадори”

CSR Ukraine, експертна організація Центр “Розвиток КСВ” визначила 17 переможців лідерської програми для молоді “SDG-Амбасадори”. Ними стали проактивні учасники, які протягом 3 місяців виконували завдання на тему Цілей сталого розвитку та набрали найбільшу кількість балів. Загалом до програми долучились 117 молодих людей з усіх куточків України. 

Протягом літа учасники/ці програми кожного тижня виконували челенджі від українських компаній та організацій. Таким чином молодь на практиці дізналася, як реалізуються ЦСР в Україні й генерувала ідеї по їх впровадженню. Учасники програми зазначили, що безперервні випробування та завдання допомогли їм вийти за рамки власних можливостей, продемонструвати вміння, отримати зворотний зв’язок та втілити креативні ідеї в життя. 

Марина Саприкіна, керівниця Центр “Розвиток КСВ”:

У вересні 2015 року під час Саміту ООН зі сталого розвитку у Нью-Йорку було затверджено 17 Цілей Сталого Розвитку та 169 завдань, які людство має досягти до 2030 року. Така амбіційна та глобальна ціль потребує залучення різних груп суспільства. І саме молодь є тою рушійною силою, яка у майбутньому стане новими лідерами/ками та може зробити значний внесок в популяризацію SDG.

Кожен челендж для учасників базувався на одній із Цілей сталого розвитку та передбачав використання дослідницьких, аналітичних та креативних підходів при виконанні. Завдання учасникам надавали представники/ці 1+1 media, Carlsberg, Career Hub, Фонду ООН у галузі народонаселення, Альфа-Банку, IDS Borjomi та Українського культурного фонду.

Переможцями цьогорічної програми стали:

  1. Дмитро Томенко (21 рік, Полтава)
  2. Катерина Челембієнко (24 роки, Полтава)
  3. Андріана Колотило (18 років, с. Старі Кути, Івано-Франківська обл.)
  4. Софія Кулька (18 років, Чернівці)
  5. Тетяна Сушко (18 років, Полтава)
  6. Маргарита Дедер (23 роки, Київ)
  7. Тетяна Легка (19 років, Рівне)
  8. Андрій Завальський (19 років, Київ)
  9. Ростислав Семка (20 років, Київ)
  10. Крістіна Бут (23 роки, Мелітополь, Запорізька обл.)
  11. Анастасія Форостян (25 років, Харків)
  12. Наталя Рибнікова (21 рік, Бердянськ, Запорізька обл.)
  13. Інна Кравченко (21 рік, Суми)
  14. Арсен Мартищук (21 рік, с. Красник, Івано-Франківська обл.)
  15. Єлизавета Стрельченко (21 рік, Конотоп, Сумська обл.)
  16. Андрій Омельченко (23 роки, Кам’янське, Дніпропетровська обл.)
  17. Олена Марчук (18 років, Київ)

Вони отримали почесне звання «SDG-Амбасадора/ки» та візьмуть участь у тижнях розвитку лідерського потенціалу. На переможців чекають зустрічі з ТОПами компаній, представниками посольств та міжнародних організацій.

Детальна інформація: Людмила Биченко, координаторка програми “SDG-Амбасадори”, +38 044 292 02 48, liudmyla.bychenko@gmail.com

__________

CSR Ukraine, Центр “Розвиток КСВ” – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності. Центр щорічно проводить масштабні дослідження з корпоративної соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top