Стартує профорієнтаційний проєкт «AgroChallenge» для підлітків України

Центр «Розвиток КСВ» та експертна платформа Career Hub за підтримки компанії Syngenta реалізують проєкт «AgroChallenge». В рамках проєкту учні та учениці 8-11 класів зможуть не тільки дізнатись більше про перспективи надважливої та інноваційної галузі в Україні – аграрної сфери, а й позмагатись за круті призи!

Як приєднатися до проєкту?: 

  • переходьте на сайт careerhub.in.ua/agrochallenge та переглядайте цікавий відео-курс із 5 серій «AgroChallenge. Твоє майбутнє в агро»
  • виконуйте умови челенджу: напишіть свій відгук, поділіться інсайтами та враженнями про онлайн-курс у соцмережах до 24 червня 2022 року.
  • отримайте шанс виграти крутий приз – один з 20 сертифікатів на 1000 грн для саморозвитку!

Фінал проєкту та оголошення переможців відбудеться 28 червня 2022 року.

Онлайн-курс «AgroChallenge. Твоє майбутнє в агро» – це серія цікавих відео-діалогів, у яких підлітки разом з головними героями блогером Андрієм Шимановським та активісткою Юлею Шкуліпою, поспілкуються із експертами аграрної сфери аби дізнатись, чим ця сфера визначна для України та світу. 

Фахівці провідної агрокомпанії Syngenta розкажуть про те, як взагалі працює аграрна галузь, чому вона така важлива для світу, якими інноваціями вона наповнена і які можливості відкриває для кар’єри!

Дізнавайтеся більше про проєкт та його умови на сайті careerhub.in.ua/agrochallenge, а також приєднуйтеся до телеграм каналу – Career Hub. Teens, щоб бути в курсі усіх новин проєкту!

Про організаторів:

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). Детальніше: www.csr-ukraine.org

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії. Детальніше: www.careerhub.in.ua 

Syngenta — одна з провідних світових сільськогосподарських компаній, її мета — допомогти безпечно нагодувати весь світ, водночас піклуючись про планету. Компанія прагне підвищити сталість, якість і безпеку сільського господарства за допомогою науки світового рівня та інноваційних галузевих рішень. Більше інформації можна знайти на сайті: www.syngenta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top