Запрошуємо українців та українок долучитися до онлайн-курсів з англійської мови «Freedom English»

Залишились за кордоном без знання англійської? Або ж рівня мови не вистачає, щоб скласти резюме і пройти співбесіди? Долучайтеся до безкоштовних курсів «Freedom English», щоб вчити і практикувати мову для побуту і роботи! 

ГО Центр Розвиток КСВ спільно із партнерською організацією IT.Integrator та Благодійним Фондом «Фонд освітніх ініціатив» запускають безкоштовні курси з англійської для вимушених зовнішніх переселенців з України для допомоги їм у вивченні мови.

Мета курсів: допомогти людям, які були вимушені виїхати за кордон, подолати психологічні бар’єри та навчитися використовувати свої навички комунікації англійською мовою у побутових та робочих ситуаціях,  та сприяти адаптації переселенців в інших країнах.

Важливо: курси не є сертифікаційними.

Хто може бути учасником курсів: дорослі українці та діти, які через війну вимушено виїхали за кордон. 

Курси організовані з трьох основних напрямків:

  • Англійська для дітей, в межах якої групи ділитимуться за віком.
  • Базова англійська для дорослих, для використання мови на побутовому рівні  (А1-А2).
  • Бізнес англійська для дорослих (В1-В2)

Заняття проходитимуть 2 рази на тиждень по 1-1,5 години, за допомогою онлайн-платформи ZOOM.

Період проведення онлайн-курсів: травень-червень 2022p. 

Реєстрація викладачів на курс триває до 12 травня 2022 включно за посиланням: https://forms.gle/iqWwW3Pn7swGd1cQA 

Контактна особа: Ася Стаднік, as@csr-ukraine.org

__

Центр «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine) – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Пріоритети Центру: розвиток КСВ, кар’єрних навичок серед молоді, STEM освіти і популяризація науки і технологій серед дівчат.

“ІТ-Інтегратор” — найбільший розробник і постачальник IT-рішень для корпоративного і державного секторів в Україні. Основні напрямки роботи — інформаційна безпека, дата-центри, базова ІТ-інфраструктура, мережева інфраструктура, контакт-центри, системи управління і моніторингу, інженерна інфраструктура, хмарні сервіси. Ми пропонуємо повний комплекс ІТ-послуг – від продажу обладнання до послуг аудиту, проєктування, консалтингу і підтримки.

Благодійний Фонд «Фонд освітніх ініціатив» у мирний час займається розвитком молоді за для підвищення рівня підприємницької культури та ефективності менеджменту в Україні. Для цього Фонд створює екосистеми, наближені до бізнес-реалій. На період дії воєнного стану головним завданням організації є гуманітарна допомога постраждалим і переселенцям та захист цивільного населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top