Центр “Розвиток КСВ” оголошує закупівлю послуг експерта/ки з фрилансу

ГО «Центр «Розвиток КСВ» та платформа Career Hub шукають тренерів/ок з фрилансу для проведення  практичних онлайн-семінарів в межах програми “Мріємо та діємо”

Проєкт допоможе 75 молодим людям з інвалідністю, отримати нові знання та посилити практичні навички для оволодіння перспективними цифровими професіями та реалізувати себе як фрилансера/ку.

Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Термін надання послуг: 22 червня – 17 серпня 2023 року 

Цільова аудиторія курсів: молоді люди з інвалідністю віком 18-35 років, які мають невеликий практичний досвід роботи та бажання опанувати нові професії або розвинути навички, щоб знайти роботу на фрилансі та забезпечувати власну фінансову самостійність.

Послуги:

  • Розробка та проведення 5-х онлайн семінарів тривалістю 1,5 години кожен для 75 учасників/ць (підготовка презентацій, роздаткових матеріалів, відповіді на питання учасників/ць) з таких тем:
    • З чого почати кар’єру фрілансера? Основні онлайн платформи
    • Створення особистого бренду фрилансера/ки
    • Як сформувати та позиціонувати свою послугу і унікальну цінність для клієнта/ки?
    • Як ефективно просувати послуги на фрилансі та основи SMM
    • Які юридичні та фінансові аспекти роботи на фрілансі варто знати та враховувати?
  • Проведення 3-х онлайн менторських зустрічей (тривалістю 1,5 години кожна) для консультування учасників щодо практичного застосування знань, здобутих під час вищезазначених семінарів.
  • Інформаційні матеріали та презентації повинні відповідати потребам цільової аудиторії та включати якісну візуалізацію, графіку, бути чіткими та легкими для сприйняття, доступними для людей з інвалідністю; 
  • Матеріали мають бути розроблені з урахуванням принципів та підходів GESI та відповідно довіднику безбар’єрності – https://bf.in.ua/

Умови участі у закупівлі:

  1.   Учасником/цею закупівлі може бути фізична особа-підприємець, юридична особа, зареєстрована в Україні, не платник ПДВ (КВЕД 85.59 Інші види освіти, 85.60 Допоміжна діяльність у сфері освіти або 70.22 Консультаційні послуги). Просимо врахувати, що організація не оплачує додаткові платежі підприємця, такі як накладні витрати, податки, штрафи, пені.
  2.   Готовність працювати на умовах оплати по факту виконаної роботи.
  3. Виконавець, який має намір взяти участь у закупівлі, повинен надіслати заявку на електронну скриньку, вказану нижче. У темі листа необхідно зазначити «Тренер/ка з фрилансу», а також прикріпити наступні документи:
  • Резюме (з портфоліо проведених курсів) та супровідний лист, в якому вказати, чому ми маємо обрати саме вас;
  • Цінову пропозицію вартості послуг:
  • Надання послуг з проведення онлайн-лекції відповідно до зазначеного переліку тем/и онлайн-семінару/ів, які ви будете висвітлювати;
  • Контактні дані;
  • Контакти осіб, які можуть надати рекомендації про вас;
  • Копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, свідоцтво/довідка платника податків, довідка про відкриття банківського рахунку ФОП або юридичною особою);

Досвід роботи з інклюзивними та соціально-незахищеними групами, в тому числі з людьми з інвалідністю буде додатковою перевагою. 

Документи надсилати на e-mail: tender@csr-ukraine.org

Заявки на участь у закупівлі приймаються до 12 червня 2023 року включно.

Про організацію та платформу:

Центр «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine) – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Пріоритети Центру: розвиток КСВ, кар’єрних навичок серед молоді, STEM освіти і популяризація науки і технологій серед дівчат.

Career Hub – експертна платформа Центру “Розвиток КСВ” з кар’єрного консультування та працевлаштування, що має на меті сприяти кар’єрному розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії. Платформа кар’єрного розвитку Career Hub допомагає:

  • визначитись із вибором професії і планувати майбутню кар’єру
  • отримати якісну освіту для професійної самореалізації
  • розвивати професійні та м’які навички
  • підготуватись до роботи майбутнього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top