Продовжено! Центр «Розвиток КСВ» оголошує тендер на пошук аудиторської компанії

Громадська організація «Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності»  оголошує тендер на пошук аудиторської компанії для проведення аудиту фінансової звітності. Приймання заявок на участь у тендері продовжено до 10 травня 2021 року.

Аудит має бути проведений незалежним і кваліфікованим аудитором, який має досвід проведення аудиту в неприбуткових організаціях відповідно до міжнародних стандартів аудиту. 

Аудит має розпочатися не пізніше 24 травня 2021 року та аудитор має надати організації Звіт про результати аудиту не пізніше 24 червня 2021 р.

Завдання та обсяг аудиту:

  • Провести аудит фінансової звітності за період з 01 січня по 31 грудня 2020 року і підготувати аудиторський висновок згідно ISA 800/805 стосовно того, чи надана фінансова звітність відповідає даним бухобліку ГО КСВ.
  • Вивчити, оцінити і надати висновок про відповідність фінансової звітності  за вказаний період, відповідним Законам та підзаконним актам України, що регулюють бухгалтерський облік та оподаткування.
  • Аудитор повинен на вибірковій основі проаналізувати існуючу документацію, пов’язану з витратами, зазначеними у фінансовій звітності. Вибірка для перевірки має спиратись на проведений аудитором аналіз ризиків, і це має бути зазначено в аудиторському звіті. Аудитор повинен повідомити про ідентифіковану суму у випадку відсутності будь-якої документації.

Звітність аудитора:

  • Звіти повинні містити детальну інформацію щодо використаної методології аудиту та обсягу аудиту. 
  • Аудиторський висновок має містити запевнення в тому, що аудит виконувався дипломованим аудитором відповідно до міжнародних стандартів. 
  • Звіт підписується відповідальним аудитором із зазначенням посади аудитора та найменування аудиторської компанії. 
  • Аудитор має представити аудиторський звіт до керівництва. Звіт аудитора повинен містити висновки аудиту, сформовані в процесі аудиторської перевірки. Цей документ має містити посилання на те, яких заходів було вжито за результатами попередньої аудиторської перевірки, чи вжиті заходи були адекватними для усунення визначених недоліків. Лист до керівництва має бути представлений також у разі відсутності виявлених недоліків. 
  • Аудитор повинен розробити рекомендації стосовно усунення будь-яких визначених слабких сторін. Рекомендації мають бути представлені в порядку їх пріоритетності. 
  • Обсяг звіту не повинен перевищувати 20 сторінок. 
  • Звіт має бути підготовлений українською та англійською  мовами та має бути наданий ГО КСВ у двох примірниках, а також надісланий в електронній формі протягом одного тижня після останнього візиту до організації.

Умови участі у тендері

Компанія, яка подається на тендер повинна до 10 травня 2021 року надіслати на електронну скриньку tender@csr-ukraine.org такий перелік документів:

  1. Свідоцтво/виписку про реєстрацію аудиторської компанії
  2. Сертифікат на право займатись аудиторською діяльністю
  3. Документи, які підтверджують, що організація може проводити перевірку відповідно до міжнародних стандартів аудиту, виданих Міжнародною федерацією бухгалтерів (IFAC)
  4. Документи, які підтверджують досвід роботи компанії з неприбутковими організаціями.

Проведення аудиту

Місце надання послуг аудиторських послуг: Україна, місто Київ, проспект Гагаріна,23
Контактна інформація:  tender@csr-ukraine.org або за телефоном (044) 292 02 48

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top