Про сміливий український бізнес мають знати всі: XIII Конкурс кейсів з КСВ 2022

Центр “Розвиток КСВ” запрошує компанії до участі у щорічній національній премії відзначення проєктів, які спрямовані на реалізацію Цілей сталого розвитку. За 12 років існування Конкурсу було зібрано більше 350 кейсів, які оцінювали 35 міжнародних експертів більше ніж з 15 країн світу. Девіз Конкурсу цього року: відстоюючи країну, надихаючи світ. 

“Центр «Розвиток КСВ» вже 12 років поспіль проводив  Конкурс кейсів з КСВ відповідно до Цілей Сталого Розвитку, починаючи з 2009. Цей рік війни  – він про стійкість, сталість та сміливість українського бізнесу. За підтримки компанії EY та з GlobalGiving ми вирішили провести Конкурс кейсів з КСВ у 13-й раз. Хочемо показати всьому світу, що незважаючи ні на що, український бізнес, навіть в темні часи, демонструє неймовірну соціальну відповідальність”, – Марина Саприкіна, голова правління Центру «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine).

У 2022 році компанії можуть подавати свої кейси про внесок бізнесу, звіти зі сталого розвитку, та взяти участь у Індексі партнерства. 

Внесок бізнесу, який оцінюватиметься в Конкурсі цьогоріч, включатиме найактуальніші ініціативи: допомога ЗСУ, ВПО та постраждалим від бойових дій, відновлення об’єктів, установ та закладів, які постраждали від військових дій, підвищення стандартів роботи у галузі, розвиток громади, вирішення екологічних проблем тощо, та інші. Кейси компаній учасниць буде розміщено  на платформі Impactorium.org та продемонстровано на виставці Brave Ukrainian Business, яка планується у 2023 році в Європі. 

Вже другий рік поспіль Конкурс приймає звіти компаній зі сталого розвитку, які буде оцінено експертами й експертками  Центру “Розвитку КСВ” відповідно до міжнародних вимог. 

У 2022 році до Конкурсу додається спеціальна додаткова номінація – Індекс партнерства. У 2022 році партнерство стало соломинкою, що  рятувала громади, країну і сам бізнес. Малі та середні компанії об’єднались, щоб вижити та розвиватись. Великі компанії об’єдналися, щоб допомогти країні. Щоб оцінити свій рівень партнерства та відкритість, Центр “Розвиток КСВ” запрошує компанії взяти участь у Індексі партнерства. 

Старт подачі кейсів –  12 грудня 2022 року. Кінцева дата подачі реєстраційної форми та кейсу – 20 січня  2023 року.

Реєстрація на Конкурс –  https://forms.gle/7TNwo3A4fRqsWitG6

Завантажити матеріали:

Вимоги до кейсів: Кейси мають бути подані в форматі «проблема – рішення – результат» (двома мовами: укр/англ) спільно з 2-3 фото, інфографікою та  відео тривалістю до 1.5 хвилин. Кейс не має перевищувати 3 сторінок (включно з додатками). Подати кейс можна на пошту: smm@csr-ukraine.org.

Детальна інформація: smm@csr-ukraine.org або на Фейсбук-сторінці Центру “Розвиток КСВ”.  Телефон – (044) 292 02 48.

_______

Конкурс кейсів з КСВ: Започаткований у 2009 році, Конкурс перетворився в єдину національну премію відзначення проєктів соціальної відповідальності компаній. У 2019 році Конкурс відмітив десятиріччя (у 2014 році Конкурс не проводився). Організатором виступає Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності». Постійним партнером Конкурсу є міжнародна консалтингова компанія EY. За весь час було зібрано понад 350 кейсів, кейси оцінювали 35 міжнародних експертів, підготовлено 9 публікацій. З 2016 року незмінною темою конкурсу є Глобальні Цілі сталого розвитку 2030 – ключові напрямки розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку, і нараховують 17 цілей, яким відповідають 169 завдань.

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ»: експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). www.csr-ukraine.org 

Компанія EY: міжнародний лідер з аудиту, оподаткування, права, супроводу угод і консультування. Наші знання та якість послуг, які ми надаємо, сприяють зміцненню довіри та впевненості на ринках різних країн у всьому світі. Ми формуємо команду видатних лідерів, під чиїм управлінням наш колектив виконує взяті на себе зобов’язання. Таким чином, ми робимо суттєвий внесок у поліпшення ділового середовища в інтересах співробітників, клієнтів і суспільства в цілому.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top