Компанія ELEKS приєдналася до мережі Центру «Розвиток КСВ»

Інженерна компанія ELEKS нещодавно приєдналася до мережі Центру «Розвиток КСВ». Це стратегічне рішення в рамках реалізації тридцяти добрих справ до 30-річчя компанії. 

В ELEKS розповіли, що компанія дбає про належні умови праці та самопочуття співробітників, не лишається осторонь гострих питань та потреб громади, завжди активно долучається до розв’язання нагальних питань в напрямках освіти молоді, медицини, екології, розвитку та підтримки громад тощо. 

Андрій Крупа, CEO, ELEKS:  

У ELEKS, ми пишаємося нашою діяльністю з корпоративної соціальної відповідальності, яка розпочалася ще у 2015 році. З тих пір ми як компанія багато в чому вдосконалились. Ми закликаємо наших спеціалістів допомагати один одному та громаді в цілому, та брати участь у навчальних ініціативах чи еко-волонтерстві. 

Ми віримо, що КСВ є ключем до формування нашого сьогодення та майбутнього, в якому ми всі хочемо жити. У ELEKS ми виступаємо за людей, інновації, командну роботу, орієнтацію на клієнтів, досконалість та загальне благо. Ми вважаємо, що створення можливостей для дітей, підтримка закладів охорони здоров’я в Україні, інвестування в освіту, сприяння соціальному та екологічному добробуту, а також розвиток громад – це обов’язкові складові розвитку та життєдіяльності компанії. 

Щоби примножувати КСВ проєкти та починання, компанія приєдналася до мережі Центру «Розвиток КСВ». 

Марина Саприкіна, Голова правління Центру “Розвиток КСВ” 

Приєднання ELEKS до спільноти Центру “Розвиток КСВ” свідчить про рішучість компанії щодо впровадження програм сталого розвитку та принципів соціально-відповідального ведення бізнесу. Сподіваюся, що цей крок посилить як компанію ELEKS, так і Центр “Розвиток КСВ”. Спільними зусиллями ми впроваджуватимемо сталі проєкти для системних змін в Україні.  

КСВ передбачає стабільність, постійність та системність підтримки ініціатив, які мають позитивний вплив на сучасне суспільство та вже зараз дбають про добробут майбутніх поколінь.  

В рамках реалізації тридцяти добрих справ до 30-річчя, компанія запустила внутрішню платформу для КСВ проєктів, аби долучати спеціалістів до КСВ ініціатив від етапу створення ідеї до активної участі в її реалізації. 

Катерина Андрущенко, Head of Employee Relations, ELEKS 

Eleks завжди підтримував українську медичну систему, а в 2020 році для нас критично важливим було забезпечення медиків та лікарень усіма необхідними засобами захисту та обладнанням, зокрема кисневими концентраторами – компанія зібрала понад 117 тисяч доларів на медичні потреби. 

В політиці КСВ ELEKS багато уваги приділяємо проєктам та ініціативам, які приходять від наших спеціалістів, адже для нас дуже важлива залученість і розвиток корпоративного соціального волонтерства. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top