Розпочато прийом заявок на участь в XII Конкурсі бізнес-кейсів з КСВ 2021 р.

Запрошуємо компанії до участі у щорічній національній премії відзначення проєктів з корпоративної соціальної відповідальності, які спрямовані на реалізацію Цілей сталого розвитку. 

Темою цьогорічного Конкурсу є «Внесок бізнесу в Цілі сталого розвитку». Для участі у Конкурсі можуть подаватись бізнес-кейси, а саме інноваційні рішення компанії в стратегічному контексті, які демонструють цілі і виклики для бізнесу, а також рішення, які роблять свій внесок в досягнення однієї/декількох або всіх 17-ти Цілей сталого розвитку.

Вперше проведення Конкурсу відбулося у 2009 році та Центр «Розвиток КСВ» щорічно (окрім 2014 р.) підтримує ініціативу оцінювання та нагородження соціально відповідального бізнесу. 

Марина Саприкіна, голова правління CSR Ukraine, Центру «Розвиток КСВ» зазначила:

«12 років роботи в рамках Конкурсу, збір понад 400 КСВ-кейсів та визначення найкращих — саме так ми розпочинаємо новий прийом заявок від компаній. Нашою метою є пошук кращих практик компаній з КСВ задля просування іміджу компаній і їх проектів в межах та за межами України. Ми прагнемо розвивати корпоративну соціальну відповідальність бізнесу та навчати молодь кращими практиками. В цьому році ми додаємо нову номінацію «Мотивація до вакцинації», щоб оцінити сталість співпраці влади та бізнесу». 

Від однієї компанії може бути подано до 3 кейсів, але за різними Цілями сталого розвитку або іншими номінаціями, такими як:

  • в кожній Цілі сталого розвитку;
  • «Бізнес, що змінює країну»;
  • «Бізнес, що підтримує культуру та мистецтво»;
  • «Мотивація до вакцинації»;
  • «Кращий звіт зі сталого розвитку».

Кінцева дата подачі реєстраційної форми та кейсу – 28  листопада 2021 року. Організаційний внесок подання заявки з 08 листопада по 20 листопада 2021 р. — 2000 грн для компаній, 1000 грн – для малого та середнього бізнесу і 700 грн для неурядових та інших організацій, з 21 листопада по 28 листопада 2021 р. — 3200 грн для компаній, 1600 грн – для МСБ і 1000 грн для неурядових та інших організацій.

Реєстрація на Конкурс – https://forms.gle/SeJ5QR5oSNyZHkgL9 

В склад Журі, які оцінюватимуть КСВ-кейси, запрошені міжнародні експерти з корпоративної соціальної відповідальності, представники бізнес-шкіл та експерти УКФ. За результатами оцінки експертів нагородження кращих кейсів з корпоративної соціальної відповідальності відбудеться 16 грудня 2021 року.

Генеральним партнером Конкурсу є компанія EY. Наталія Теленкова, керівниця комітету з питань корпоративної соціальної відповідальності компанії EY в Україні, зазначає:

«Проведення щорічного Конкурсу бізнес-кейсів з КСВ є чудовим показником розвитку та сталості українських компаній. Це чудовий стимул для навчання студентів університетів й бізнес-шкіл на прикладах кращих бізнес-кейсів, зібраних в рамках Конкурсу кейсів з КСВ».

Вимоги до кейсів: Кейси мають бути подані в форматі «проблема-рішення-результат» (двома мовами: укр/англ) спільно з 2-3 фото та відео тривалістю до 3 хвилин. Кейс не має перевищувати 3 сторінок (включно з додатками). Сам кейс має бути вичитаний літредактором. Зміни до тексту кейсів після подання вносити не можна.

Задля підтримки учасників буде проведено вебінар з подання реєстраційної форми та кейсу – 15 листопада 2021 р. 

Положення про XII Конкурс Кейсів з КСВ

Структура кейсу

Рекомендації до відео

Відправляйте кейси на пошту: ms@csr-ukraine.org.

Детальна інформація: ms@csr-ukraine.org або за телефоном (044) 292 02 48.

——————

Конкурс кейсів з КСВ. Започаткований у 2009 році, Конкурс перетворився в єдину національну премію відзначення проєктів соціальної відповідальності компаній. У 2019 році Конкурс відмічає десятиріччя (у 2014 році Конкурс не проводився). Організатором виступає Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності». Постійним партнером Конкурсу є міжнародна консалтингова компанія EY. За весь час було зібрано понад 350 кейсів, кейси оцінювали 35 міжнародних експертів, підготовлено 9 публікацій. З 2016 року незмінною темою конкурсу є Глобальні Цілі сталого розвитку 2030 – ключові напрямки розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку, і нараховують 17 цілей, яким відповідають 169 завдань.

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). www.csr-ukraine.org 

EY – міжнародний лідер з аудиту, оподаткування, права, супроводу угод і консультування. Наші знання та якість послуг, які ми надаємо, сприяють зміцненню довіри та впевненості на ринках різних країн у всьому світі. Ми формуємо команду видатних лідерів, під чиїм управлінням наш колектив виконує взяті на себе зобов’язання. Таким чином, ми робимо суттєвий внесок у поліпшення ділового середовища в інтересах співробітників, клієнтів і суспільства в цілому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top