Запрошуємо представників бізнесу долучитись до українсько-голландської програми сталого розвитку

CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» за підтримки Посольства Королівства Нідерланди в Україні запрошують представників бізнесу долучитись до участі в онлайн-програмі зі сталого розвитку Sustainability Crash Course 2.0. 

Україна впевнено рухається шляхом впровадження та розвитку КСВ. Про це говорить затвердження національної Концепції з розвитку соціально відповідального бізнесу та плану щодо її впровадження. З одного боку це вагомий внесок в розвиток КСВ, з іншого боку компанії досі не мають інструментарію щодо втілення КСВ-практик та переосмислення бізнес-моделей. Дослідження CSR Ukraine показують, що лише 52% компаній мають політику соціальної відповідальності. 

«Sustainability Crash Course» ㅡ це українсько-голландська програма, яка має на меті впровадження сталого розвитку в бізнес-моделі компаній. Програма курсу складається з дводенного онлайн-інтенсиву, індивідуальних коуч-сесій з експертами зі сталого розвитку та серії онлайн-зустрічей учасників, тривалість ㅡ 1,5 місяці.

Основні теми програми: модель сталого бізнесу/сталих проєктів; основні ресурси, активності та партнерства; взаємовідносини із клієнтами; структура витрат та потоки надходження доходів; соціальний та екологічний вплив: позитивний та негативний; соціальні інновації; переведення проєктів/бізнесу в онлайн.

Курс стартує 2 листопада 2020 року. Менторами курсу стануть експерти Центру «Розвиток КСВ», які працюватимуть спільно із голландською компанією «Noorderwind».

Кожна компанія може делегувати двох представників, щоб подати одну заявку на курс. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму англійською або українською мовою до 25 жовтня 2020 року включно та зробити внесок за участь: https://forms.gle/wZD13Eqtcsg4eMCU7 

Марина Саприкіна, керівниця Центр Розвиток КСВ та менторка курсу: 

«Малі та середні підприємства становлять більшу частку всього бізнесу в Україні. І як показала ситуація при COVID-19, саме вони є найбільш вразливими в часи кризи. Скорочення доходів, перехід в онлайн, зміна підходів до надання послуг — все це стало новою реальністю та приводом задуматись над змінами. Саме тому на курсі учасники зможуть переглянути свої бізнес-модель, інтегрувати в неї принципи сталості та розробити план дій втілення цих змін у діяльність бізнесу».

Перший Sustainability Crash Course стартував у березні 2020 року. 14 українських хабів та бізнес-шкіл пройшли програму, оновили та презентували свої бізнес-стратегії й сформували мережу сталих компаній.

Контактна особа: Чайка Дар’я, PR-менеджерка, +38 096 622 76 09, pr@csr-ukraine.org 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top