Центр “Розвиток КСВ” запрошує на онлайн тренінг “Як складати нефінансову звітність: баланс між потребами бізнесу, стандартами та якістю”

18-19 березня 2021, онлайн

Відповідно до Гарвардської школи права, 78% компаній у світі готують звіти зі сталого розвитку. В Україні серед 100 великих платників податків тільки 6 компаній оприлюднили такі звіти за 2019 рік.

Розкриття нефінансових показників у своїх щорічних звітах – це вже необхідність, яку вимагають від великих компаній Директиви ЄС та і регуляції України, інвестори і самі споживачі. Це вплинуло і на кількість стандартів, за якими звітуються компанії, хоча стандарти GRI залишаються головними. Але чи всі компанії, що заявляють про свої звіти відповідно до GRI стандартів, готують саме такі звіти? На жаль, іноді буває, що ні.

Саме тому Центр “Розвиток КСВ” розробив тренінг про нефінансову звітність, щоб допомогти знайти баланс між стандартами зі звітності та якістю звітів та продемонструвати найкращі глобальні звіти, відібрані спеціально для тренінгу експертами Центру “Розвиток КСВ”.

Вам точно потрібно записатися на тренінг, якщо ви хотіли би:

  • зрозуміти стандарти звітності;
  • покращити збір даних в компанії для звітності і якість звіту;
  • або зрозуміти, як писати звіт;
  • розібратися в стандартах GRI;
  • надихнутися кращими звітами
  • і заощадити кошти компанії (за участь у тренінгу ви заплатите тільки 10% від мінімальної вартості підготовки звіту).

Коли: 18-19 березня 2021 року

Для кого: представників/ць компаній, які планують, вже пишуть або вже написали нефінансовий звіт.

Тренерка: Марина Саприкіна, керівниця Центру “Розвиток КСВ”, сертифікована тренерка зі звітності, консультантка зі сталого розвитку та КСВ.

Останній день реєстрації: 16 березня 2021.
Вартість: 10 000 грн (за умови реєстрації до 22.02 – 8000 грн), для членів Центру «Розвиток КСВ» – знижка 30% (5600 грн, за умови реєстрації до 22.02, або 7000 грн).

Контакти для реєстрації: (044) 292 02 48, pr@csr-ukraine.org
Після реєстрації, ви отримаєте Анкету для заповнення, щоб зробити тренінг корисним для Ваших потреб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top