Анонс лекції: Сталий розвиток в умовах війни

Запрошуємо освітян ЗВО та фахових коледжів долучити студентів до відкритої лекції на тему “Сталий розвиток в умовах війни”, яка відбудеться 29 травня з 17:00 до 19:00 в онлайн-форматі.

Вже 29 травня під час лекції поговоримо про особливості сталого розвитку під час війни, дізнаємося як розвивається соціальна відповідальність на прикладі кейсів українських компаній, ознайомимося з авторською моделлю сталого розвитку в умовах війни, а також презентуємо ​​лідерську програму для молоді від CSR Ukraine.

Лекцію проведе Марина Саприкіна, експертка зі сталого розвитку, керівниця CSR Ukraine, провідної організації що розвиває і впроваджує корпоративну соціальну відповідальність в Україні, а також переможниця міжнародного конкурсу спікерів Nordic Business Forum Speaker Contest 2023, де виграла з промовою “Сталий розвиток в умовах війни”.

Розуміння концепції сталого розвитку і КСВ в Україні особливо важливе для студентів, як майбутніх фахівців і фахівчинь для практичної і наукової діяльності, та для впровадження інноваційних ідеї і сталих проєктів, які будуть покращувати український бізнес і економіку навіть в умовах війни.

Щоб зареєструвати студентів на лекцію, заповніть, будь ласка, форму за посиланням Ми відправимо вам нагадування та всю інформацію про подію на пошту. Не пропустіть нагоду дати цінні та практичні знання студентам, адже саме вони можуть стати майбутніми творцями змін зі сталого розвитку в Україні! Кількість місць обмежена.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top