Career Hub Pro: фриланс — безплатні освітні курси для успішного старту фриланс-кар’єри у копірайтингу, дизайні чи digital-маркетингу

Фриланс — це чудова можливість отримувати кошти за свою діяльність і водночас бути мобільним, мати різноманітні проєкти та гнучкий графік. 

Платформа Сareer Hub від Центру «Розвиток КСВ» у межах програми «Мріємо та діємо» запускає короткі практичні освітні курси «Career Hub Pro: Фриланс», які допоможуть молоді отримати практичні навички для оволодіння перспективними професіями у копірайтингу, дизайні чи онлайн-маркетингу та почати реалізовувати себе як фрілансери.

Програма «Мріємо та діємо» фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується IREX разом з Центром «Розвиток КСВ». 

Партнери проєкту: Making Cents International та Міністерство молоді та спорту України.

Старт курсу з 17 серпня. 

Реєструйся на курс на сторінці careerhub.in.ua/pro-freelance до 14 серпня (включно).

Особливості та переваги курсу: 

  • Курс відбувається за трьома напрямами на вибір: копірайтинг, діджитал-маркетинг та гарфічний дизайн, а також загальний блок занять про особливості розвитку на фрилансі, платформи, пошук клієнтів, фінансові та юридичні аспекти.
  • Навчання передбачає 15 занять,  вирішення практичних завдань та роботу з реальними кейсами, аби учасники могли відточити отримані навички на практиці.
  • Заняття проходять в онлайн форматі на платформі Zoom тричі на тиждень: понеділок, середа і п’ятниця з 17:00.
  • Після успішного завершення курсу та захисту практичних проєктів, учасники отримують сертифікат, а найактивніші отримають можливість просування своїх послуг серед роботодавців та платформах Career Hub
  • Наші тренери — це кваліфіковані експерти та експертки, які мають успішні кейси в своїй роботі та готові поділитися секретами успішної реалізації себе в обраній сфері.

До зустрічі на Career Hub Pro!

__

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). Детальніше: www.csr-ukraine.org

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії. Платформа кар’єрного розвитку Career Hub допомагає визначитись із вибором професії і планувати майбутню кар’єру, отримати якісну освіту для професійної самореалізації, розвивати професійні та м’які навички, а також підготуватись до роботи майбутнього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top