Продовжено прийом заявок на участь у номінації «Мотивація до вакцинації» та «Бізнес, що підтримує культуру та мистецтво» XII Конкурсу бізнес-кейсів з КСВ 2021 р.

CSR Ukraine, експертна організація «Центр Розвиток КСВ» продовжує збір кейсів у номінації «Мотивація до вакцинації» та «Бізнес, що підтримує культуру та мистецтво». 

Для участі у Конкурсі можуть подаватись бізнес-кейси та рішення компанії в рамках подолання пандемії COVID-19. Центр «Розвиток КСВ» підтримує стратегічну мету від Міністерства охорони здоров’я України — сформувати колективний імунітет українців до хвороби. Приймаємо кейси, які направлені як на зовнішню мотивацію — громад, так і на внутрішню мотивацію співробітників/ць до вакцинації. 

Також запрошуємо подавати кейси, які були втілені для підтримки розвитку культури та мистецтва. Ці заявки будуть оцінені спільно з Українським культурним фондом.

Марина Саприкіна, Голова правління CSR Ukraine, Центру «Розвиток КСВ» зазначає:

«Ми вже зібрали більше 80 кейсів в рамках XII Конкурсу кейсів з КСВ. Проте ми бажаємо продемонструвати українській бізнес-спільноті реальну допомогу бізнеса у боротьбі з пандемією та підтримати соціально-відповідальні компанії». 

Кінцева дата подачі реєстраційної форми та кейсу – 15 грудня 2021 року. Організаційний внесок подання заявки —  3200 грн. 

Подання заявки для партнерів Центру – безкоштовно.

Реєстраційна форма – https://forms.gle/dxbonMcsf2r2TqRZA 

Вимоги до кейсів: Кейс має бути поданий в форматі «проблема-рішення-результат» українською мовою та, при наявності, спільно з 2-3 фото. Кейс не має перевищувати 3 сторінок (включно з додатками). Сам кейс має бути вичитаний літредактором. Зміни до тексту кейсів після подання вносити не можна.

Положення про XII Конкурс Кейсів з КСВ

Структура кейсу

Відправляйте кейси на пошту: smm@csr-ukraine.org.

——————

Конкурс кейсів з КСВ. Започаткований у 2009 році, Конкурс перетворився в єдину національну премію відзначення проєктів соціальної відповідальності компаній. У 2019 році Конкурс відмічає десятиріччя (у 2014 році Конкурс не проводився). Організатором виступає Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності». Постійним партнером Конкурсу є міжнародна консалтингова компанія EY. За весь час було зібрано понад 350 кейсів, кейси оцінювали 35 міжнародних експертів, підготовлено 9 публікацій. З 2016 року незмінною темою конкурсу є Глобальні Цілі сталого розвитку 2030 – ключові напрямки розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку, і нараховують 17 цілей, яким відповідають 169 завдань.

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). www.csr-ukraine.org 

EY – міжнародний лідер з аудиту, оподаткування, права, супроводу угод і консультування. Наші знання та якість послуг, які ми надаємо, сприяють зміцненню довіри та впевненості на ринках різних країн у всьому світі. Ми формуємо команду видатних лідерів, під чиїм управлінням наш колектив виконує взяті на себе зобов’язання. Таким чином, ми робимо суттєвий внесок у поліпшення ділового середовища в інтересах співробітників, клієнтів і суспільства в цілому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top