VR-політ літаком, футуристичний мейкап та квест у майбутнє: що буде на виставці Future of Work в Одесі

Які спеціальності можуть зникнути в Україні до 2030 року, як стати «універсальним солдатом», якого не замінять роботи, та хто такий куратор/ка особистої пам’яті? 

16 вересня в Одесі відкриється виставка для молоді Future of Work. Це безкоштовний захід, де молоді люди дізнаються про тренди в роботі 2030, побачать, які професії будуть актуальними через 10 років та якими навичками і знаннями варто володіти, щоб бути успішними. Також на події можна буде пройти безкоштовну кар’єрну консультацію. 

Де: Одеська кіностудія, Арт-центр Віри Холодної (м. Одеса, Французький бульвар, 33)

Коли:

– 16 вересня з 15:00 до 18:00

– 17 – 19 вересня з 10:00 до 18:00

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації http://future.careerhub.in.ua

Розповідаємо, що робити на виставці Future of Work в Одесі 

Поспілкуватися з людьми, що представляють професії майбутнього 

У день відкриття, 16 вересня, о 15:00-16:30 матимете змогу познайомитися та поспілкуватися з людьми, які вже однією ногою живуть у 2030 році, адже їх професії досить незвичайні, як от дизайнер сміття, сіті-фермер і арт-куратор експериментального центру.

Вивчити тіло людини у VR, покерувати літаком та автомобілем, помалювати та зануритись під воду

Не секрет, що майбутнє за технологіями, а точніше за їхнім застосуванням в усіх сферах життя. Відчуйте себе хірургом майбутнього та пілотом літака у віртуальній реальності. Затестіть експонати на виставці та поринайте у технологічне майбутнє.

Зрозуміти, ким хочеш працювати 

Протягом всього часу роботи виставки працюватимуть кар’єрні консультанти, які допоможуть визначитися з тим, що подобається, в яких напрямах себе спробувати та які навички треба ще прокачати, щоб стати успішним у кар’єрі. 

Дізнатися про кар’єрні можливості в Одесі 

На обговоренні “Розвиток Одеси 2030: кар’єрні можливості”, що відбудеться 17 вересня о 15:00-16:30, дізнавайтеся про можливості стажування і працевлаштування від провідних роботодавців міста. 

Підготуватися до змін, що чекають у 2030 році та спроектувати майбутнє

В суботу, 18 вересня, з 11:00 до 17:00 на виставці проходитиме воркшоп  “Future of Work: як підготуватись до змін в Україні” та майстерня майбутнього “Мріємо та діємо”. Розробляйте спільні інноваційні рішення разом з роботодавцями, представниками закладів освіти, державних органів та громадського сектору. 

Зробити футуристичний мейкап 

З 17 по 19 вересня протягом всього часу роботи виставки (з 10:00 до 18:00) завітайте у гліттер-бар та створіть свій образ майбутнього.

Навчитися проходити співбесіди та пройти тренінг з практиками усвідомленості

В останній день виставки, в неділю, 19 вересня, з 11:00 до 12:00 пройде тренінг “Майндфулнес для досягнення work-life balance”. Після цього з 15:00 до 16:30 відбудеться практикум з проходження співбесіди, де дізнаєтеся, як поводитися, про що говорити та як відповідати на складні запитання, щоб отримати омріяну роботу. А на завершення відбудеться урочисте закриття заходу та нетворкінг.

Виставка безкоштовна за попередньою реєстрацією http://future.careerhub.in.ua 

Виставку Future of work  організовують Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Будуємо Україну разом (БУР), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network. 

Національні партнери: Міністерство молоді та спорту України, Одеська обласна державна адміністрація. Бізнес-партнери: Укртелеком, Альфа-Банк. 

Медіапартнери: Mind.ua, CreativityUA, Соцпортал. Інформаційні партнери: America House Odesa, БУР Одеса, ФРІ Одеса, Молодіжна рада при Одеському міському голові

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top